Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

default_header_07.png

De8vanBoveneind 2012

Speciale afstanden voor de jeugd.

Ook bij het jongste loopevenement van Maas en Waal is er speciale aandacht voor de jeugd. Naast de 500 en 1.000 meter die vorig jaar ook al in het programma zaten is er dit jaar ook de 3 km toegevoegd. Zoals ook bij de andere sportieve evenementen in de regio is hier samenwerking met Actief Maas en Waal om de jeugd er zoveel mogelijk bij te betrekken. Het verhoogt de betrokkenheid, de deelname en het succes van het evenement. Bovendien: een sportieve jeugd heeft een gezonde toekomst. En dus ook het evenement. Vorig jaar waren er al de 500 en 1.000 m. Twee afstanden speciaal voor de jeugd t/m 12 jaar. Dit jaar is er ook de 3 km toegevoegd. Deze afstand is er speciaal voor de leeftijdsgroep 12 t/m 15 jaar en staat ook op het programma van de andere loopevenementen in Maas en Waal. Beide leeftijdsgroepen worden door Actief Maas en Waal geïnformeerd op de scholen en uitgenodigd om deel te nemen. In een aantal gevallen zal er zelfs ook nog een speciale training als voorbereiding worden gegeven.

Inschrijven voor een startnummer met je eigen naam erop  kan t/m 11 april ( op de flyer staat tot 10 april)  Daarna is inschrijven nog mogelijk tot 11 mei, maar is je eigen naam op het startnummer niet meer mogelijk.

Inschrijven kan extra leuk worden wanneer er wordt ingeschreven samen met zoveel mogelijk klasgenoten en in het shirt van je eigen school. Inschrijven gaat via de site van  De8vanBoveneind.
website De8vanBoveneind

Loopclinic’s op De Mariaschool:

Op dinsdag 24 en donderdag 26 april kunnen alle kinderen meedoen aan speciale loopclinic’s. Zo kunnen ze al vast wat trainen en krijgen deskundige adviezen zodat hun deelname aan De8vanBoveneind een een geweldige beleving zal  worden.

Datum:  12 mei 2012
Plaats:  D’n Dulper Boven Leeuwen
Tijd:  17.15 – 18.15 uur
Contactpersoon: T.Verkerk

Zie ook:

De Waalkanter, 14 maart 2012
De Waalkanter, 11 april 2012
Website De8vanBoveneind

Verslag en foto’s:  klik hier