Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Judo Boldershof.jpg

Kids Actief ook 2e helft schooljaar in Dreumel en Druten.

De pilot zoals die in het najaar was gestart krijgt op beide scholen een vervolg.

Kids Actief is er een speciaal naschoolse-,beweeg, speel-en sportprogramma van Actief Maas en Waal. Het wordt in Druten uitgevoerd i.s.m. het IKC De Kubus en in Dreumel i.s.m. brede school De Oversteek. Het programma wordt samengesteld en uitgevoerd door de combinatiefunctionarissen van Actief Maas en Waal. Zij doen dit regelmatig ook met medewerking van lokale sportaanbieders. Zo is er een mooie mix van lekker bewegen, samen spelletjes doen en soms kennismaken met een sportvereniging.

In dit 2e deel van het schooljaar wordt er gewerkt in blokken van ongeveer 4 weken waarvoor kinderen zich kunnen inschrijven.

Programma De Oversteek, Dreumel: Op dinsdagen: 9 26 febr., 5, 12, 19, 26 mrt, 2, 9 16 en 23 april.

Programma IKC De Kubus, Druten: Op donderdag: 28 febr., 7, 14, 21 en 28 mrt, 4, 11, 18 en 25 april.

Meer info: IKC De Kubus en Brede school De Oversteek
of:    info@actiefmaasenaal.nl

– Donderdag 14 maart heeft stagiaire Marieke Lowiessen in combinatie met voetbalvereniging ‘Dio en voetbalschool ‘Winning Skills’ een fantastische voetbalclinic gegeven bij Kids Actief te Druten! De kinderen hebben kennis gemaakt met 3 verschillende trainingsvormen van voetbal. Ze hebben fanatiek gevoetbald en enorm genoten! Eerder was er al een kennismaking met tafeltennis,  turnen en dans i.s.m. turn- en dansvereniging Druturnia.

– April 2013 Tennis tijdens Kids Actief in Dreumel. De afgelopen twee weken bezochten de kinderen van Kids Actief in Dreumel de tennisbanen van LTC Dreumel ’75. De weergoden waren de kinderen dit keer gunstig gezind. De kinderen kregen ruim een uur lang allerlei vormen van balvaardigheid voorgeschoteld. Voor de kinderen die nog vaker een balletje willen slaan biedt de Snuffelsportpas uitkomst. Met deze pas kunnen de kinderen nog 3 x gratis meedoen met een tennistraining. Eerder was er ook al tafeltennis en volleybal. De laatste weken zijn de kinderen van Kids Actief te gast bij voetbalvereniging Aquila.

Een reactie van een ouder en een kind:Lees hier.

Foto’s: