Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Header Dijkensport.jpg

Nieuw logo PK HardloopCircuit

Logo PK HardloopCircuit onthuld

De leerlingen van de Bovenbouw van De Kleine Kern in Appeltern hebben meegewerkt aan het ontwerpen van een logo voor het PK HardloopCircuit. Elk van de leerlingen heeft zijn of haar ideeën vertaald in een tekening.

Appeltern – Vier regionale hardloopevenementen hebben hun handen ineen geslagen in het PK HardloopCircuit. Voor deze samenwerking hebben ze een eigen logo laten maken. Het werd afgelopen weekend onthuld door Freddy van Maurik van PK Runningshop aan de oude Maas in Appeltern. Dit is het dorp met de oudste loop van de vier evenementen.

 Gezonde leefstijl

Wie bij minstens drie van de vier hardloopevenementen finisht, loot in oktober mee voor één van zestien waardebonnen die PK Runningshop beschikbaar stelt. Acht bonnen voor volwassenen en acht bonnen voor de jeugd tot 16 jaar. Welke afstand en welke tijd zij lopen, is niet belangrijk. Het gaat alleen om het finishen. Op deze manier willen de vier hardloopevenementen een gezonde leefstijl en met name het hardlopen stimuleren bij jong en oud. Dit gebeurt door elkaars evenementen te promoten. Zij worden hierbij ondersteunt door de samenwerking met Actief Maas en Waal.

 Leerlingen van De Kleine Kern

Het logo bevat vier gemeenschappelijke elementen van de Drutenloop, De 8 van Boveneind, de Appelternloop en de DijkenLoop (onderdeel van DijkenSport.nl). Dit zijn dijken, rivieren, dorpskernen met kerk en natuurlijk het hardlopen. Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool De Kleine Kern uit Appeltern hebben de elementen in tekeningen verwerkt. Leerlinge Inja Banken: “Thomas Kanters, student grafische vormgeving, heeft onze ideeën hierna gebruikt om het logo verder uit te werken.”

– Om de tekeningen te zien, ga naar website De8vanboveneind.nl

– Meer lezen over het PK HardloopCircuit, klik hier.

 Het nieuwe logo:

 

Logo PK Hardloop Circuit1.jpg    foto640x480