Doe mee! Bewegen, Spelen en Sporten! Speciaal voor de jeugd in Maas en Waal.

Sjors Sportief C 2019.jpg

Ruim 40 sportverenigingen actief met de Snuffelsportpas!

 Bijeenkomsten Snuffelsportpas druk bezocht!

SSP uitgelichte afbeelding  Zowel in Druten als in West Maas en Waal zijn de bijeenkomsten over de Snuffelsportpas druk bezocht. Voor deze bijeenkomsten waren uitgenodigd de (sport)verenigingen die iets voor de jeugd tot 18 jaar willen/kunnen betekenen. In beide gemeente werd hieraan door 90 – 100 % van de verenigingen gehoor gegeven. Niet alleen de interesse was groot, ook de positieve reacties getuigden van enthousiasme . Met de Snuffelsportpas kunnen alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van beide gemeente gedurende het hele jaar 2013 gratis verschillende sporten uit proberen.

De Snuffelsportpas is vorig jaar als proefproject gelanceerd in de gemeente Druten.De ervaringen uit het eerste jaar in Druten zijn zeer positief. Dit geeft ruim voldoende basis om hiermee door te gaan en dus ook uit te breiden naar de gemeente West Maas en Waal.

Aanmelden: verenigingen kunnen zich melden tot uiterlijk 22 februari!  info@actiefmaasenwaal.nl 

De Snuffelsportpassen worden vanaf 13 mrt. op alle scholen verspreid.

De Spelregels

1. Alle leerlingen van alle basisscholen, van groep 3 t/m 8 in de gemeente Druten en West Maas en Waal krijgen via de scholen hun persoonlijke Snuffelsportpas.

2. De Snuffelsportpas is geldig gedurende het hele jaar 2013.

3. Met deze pas kunnen de kinderen gratis verschillende sporten uitproberen bij sportverenigingen en sportorganisaties in beide gemeenten.

4. In het informatieboekje per gemeente staan alle deelnemende sportverenigingen en organisaties vermeld.

5. De kinderen en/of hun ouders maken een keuze en nemen telefonisch of per e-mail contact op met de vereniging/organisatie van keuze.

6. Vervolgens zal de vereniging/organisatie rechtstreeks samen met hen een aantal keren af spreken dat kan worden meegedaan.

7. Bij iedere keer dat de kinderen gaan meedoen nemen zij hun Snuffelsportpas mee, zodat de trainer/ begeleider hierin kan aftekenen.

Zie ook:

– De Waalkanter 2013 02 13
Website De Waalkanter 2013 03 08
Website gemeente WestMaasenWaal.nl
Website Maaswaalweb.nl
De MaasenWaler 2013 03 06 advertentie Rabo
De MaasenWaler 2013 02 13
Snuffelsportpas 2011 2012
Website Beneden-Leeuwen.nl
Website Blikopbeneden-leeuwen.nl
Website Druteninfo.nl